Skip to main content Skip to footer
Sejet

TOTAL LØSNINGER

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede inventar og møbel løsninger på mål og efter ønske, med eller uden integreret hæve/sænke funktion. Vi laver receptionsskranker, reoler, lounge og ventemøbler og har stærkt sammenarbejde med leverandører inden for standardmøbler, så vi kan levere en samlet pakke. Der er et miks af standard og special kundetilrettede løsninger, hvilket giver en stærkere løsning med kunden i fokus. Med kun en leverandør på møbel og inventar leverancen, giver det et lettere samarbejde, for både bygherre og arkitekt.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse omkring dit projekt og lad os se om vi kan hjælpe med at løfte det fra vision til virkelighed.

Roesgaard
NGS
Dahl CPH
smart løsning til at indbygge tv i væg beklædt med lister, lamelvæg i træ egetræ til kontor erhverv
Cresendo V
bord med beton bordplade og eluxeret aluminium i smuk harmoni med Dinesen heartoak gulvplanker
Kvadrat

PRODUKTION

Vi producerer i Danmark med kompetente faglærte håndværkere, hvilket giver den bedste kvalitet, samt den bedste leverings sikkerhed. Vi producerer i træ, linoleum, stål og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer, så kontakt os for en drøftelse omkring dine ønsker.

Pinoldør monteret imellem møderum og kantine, massiv svingdør i egetræ til mødelokale, akustikvæg og dør i en løsning med glasparti
DP Ventilation
Ferring

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.