Skip to main content Skip to footer
Kultur Center

KUNST & UDSTILLING

BYGHOLM WOOD A/S laver special inventar, møbler og diske, på mål og efter ønske, hvor design, funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst den håndværksmæssige kvalitet og holdbarhed, er i højsædet.

Vi producerer i Danmark med kompetente faglærte håndværkere, hvilket giver den bedste kvalitet, samt den bedste leverings sikkerhed. Vi bruger kun de bedste materialer og komponenter, hvilket sikrer vores kunders efterfølgende drift sikkerhed og mulighed for servicering.

Billetskranke og salgs skranke udført i Douglas træ med hæve sænke funktion
Skagen Museum
udstillings podier malet højglans, laves på mål.
Udstilling
Carandache
Corian disk udført i hvid Dupont Corian, med integreret logo i fronten, disken er samlet på stedet, så den fremstår som et element, uden synlige samlinger.
Kunstforeningen Gl. Strand

PRODUKTION

Vi sætter en stor ære i, at være en god sparringspartner med bygherre og arkitekter, som ligger grundlaget for form, design og ønsker om funktionalitet.

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske om en unik løsning, hvad enten du ønsker et en massivtræs løsning, finer, linoleum glas, stål/jern eller andet. Vi finder en løsning som matcher netop dine behov på form, kvalitet og pris.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.