Skip to main content Skip to footer
Skranke & Receptionsdiske

KONTOR & ERHVERV

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede inventar og møbel løsninger på mål og efter ønske, med eller uden integreret hæve/sænke funktion. Vi leverer receptionsskranker, reoler, lounge og ventemøbler og har stærkt sammenarbejde med leverandører inden for standardmøbler, så vi kan levere en samlet pakke, med et miks af standard og special kundetilrettede løsninger. Det giver en stærkere løsning. Kun en leverandør på møbel og inventar leverance, giver et lettere samarbejde for både bygherre og arkitekt.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse omkring dit projekt og lad os se om vi kan hjælpe med at løfte det fra vision til virkelighed.

Bogreol eller rummøblet er udført i malet og bygget op på stedet, så den fremstår som en reol.
Reoler
langbord med beton bordplade og eluxeret aluminium skabe og i smuk harmoni med Dinesen heartoak gulv
Højborde
Mødeborde
Talerstol udført i Hvid Dupont Corian med integreret logo, talerstolen er udført med integreret touch skærm.
Talerstol

MATERIALER

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske om en unik løsning, hvad enten du ønsker et en massivtræs løsning, finer, linoleum glas, stål/jern eller andet, lad os se om vi ikke kan finde en løsning som matcher netop behov for form, funktionalitet, kvalitet.

Receptions skranke udført i malet og Corian med hæve sænke funktion på arbejdspladser for personalet
Vente & Lounge
akustikvæg i kantine som listevæg i egetræ, akustik vægbeklædning, akustikløsning til væggen
Kantine & Kaffe

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.