Skip to main content Skip to footer
Total Løsninger

BUSINESS & PUBLIC

BYGHOLM WOOD A/S skræddersyr inventar løsninger, for kunder, hvor kvalitet, godt håndværk og ikke mindst funktion er i højsædet, til rimelige priser.

Vi producerer og leverer alt fra enkelte inventar dele, til total løsninger til kontor, restaurant, hotel, lægehus, tandlæge, museum, skole med mere, hvor vi udfører møbler eller inventar på special mål i de ønskede materialer.

Vi arbejder tæt sammen med kunder og arkitekter i hele danmark, omkring hel eller del leverancer. Kontakt os endelig for en drøftelse omkring dit projekt, lille eller stort, i nord, syd, øst eller vest.

Akustikvæg i eg med integrerede rumhøje pinoldøre
Kontor & Erhverv
Restaurant & Cafe
Billetskranke og salgs skranke udført i Douglas træ med hæve sænke funktion
Kunst & Udstilling
Bardisk i røget eg og hvid glas
Hotel & Wellness
Skoleinventar  og specail løsninger på mål
Bibliotek & Skole
skobutik inventar
Butik
klinik disk udført i laminat og corian
Klinik
Furesø byråds møbler lavet efter design og ønske
Byrådsmøbler
Brobænk

FAGLIG EKSPERTISE

Vi stiller høje krav til vores resultater, og ligger vægt på professionalisme og faglig ekspertise hos vores medarbejdere. Vi er gennem årene blevet kendt for, at vores kunder får det bedste produkt og den bedste service - både indenfor udvikling, konstruktion, projektstyring og med en høj faglighed i vores produktion.

Vi laver finérarbejde, snedkerarbejde, smedearbejde, DuPont Corian forarbejdning, bearbejdning af massivt træ, laminatarbejde, sprøjtelakering, cnc-fræsning, mv.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.