Skip to main content Skip to footer
Receptions skranke udført i malet og Corian med hæve sænke funktion på arbejdspladser for personalet
Interlex Lounge

VENTE & LOUNGE

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede løsninger til vente og lounge miljøer. Vi laver alt inden for skamler, sofaer eller andre former for siddemøbler med tilhørende borde, med eller uden specielle ønsker om evt. skjult QI wireless, telefon oplader integreret i bord, så ventende kunder kan tanke telefonen op i ventetiden eller andre former for specialløsninger.

Vi karbejder i træ, stål, DuPont Corian, stof, læder og meget mere. Kontakt os, hvis du har et projekt hvor vi kan hjælpe.

Dahl Lounge
Aart Lounge
Det Kongelige Bibliotek Lounge
vente møbler og lounge møbler
Vente Lounge

MATERIALER

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske om en unik løsning, hvad enten du ønsker et en massivtræs løsning, finer, linoleum glas, stål/jern eller andet, lad os se om vi ikke kan finde en løsning som matcher netop behov for form, funktionalitet, kvalitet.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.