Skip to main content Skip to footer
Aros

CAFE & RESTAURANT

BYGHOLM WOOD A/S laver bardiske, café og restaurationsløsninger efter mål. Løsninger med integreret og specialbygget køl, eller med standartløsninger, alt efter forventninger og behov, til design og funktionalitet.

Vi producerer og leverer alt fra bardiske, bag reoler, specialbyggede vinkøleskabe, borde, ståbarer og meget mere. Alt på special mål og i ønskede materialer.

Vi producerer i Danmark med kompetente faglærte håndværkere, hvilket giver den bedste kvalitet, samt den bedste leverings sikkerhed.

Stil og renlighed er gennemgående i denne restaurant, som skaber de perfekte rammer for både gæster og personale.
Sota
Restaurant og cafe indretning, med stemningsfyldt miljø, som skaber de hyggelige rammer for både cafe og Restaurant
Cafe Yggdrasil
NGS
restaurantdisk udført i Corian med integreret LED logo
Skodsborg
Bardisk i røget eg og hvid glas
Himmerland

PRODUKTION

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik. Vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske og behov.

Vi arbejder tæt sammen med kunder og arkitekter i hele Danmark omkring hel eller del leverancer, hvor kvalitet og håndværk er højt på dagsordenen.

Restaurant bænke udført i røget eg med læder, borde i linoleum
Zuzu
Restaurant og cafe, udført i sort nano laminat, messing fodspark og hvid Corian topplade, læder sæder i brunt
Aalborg Lufthavn

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.