Skip to main content Skip to footer
Total indretning

PRIVATE MØBEL INVENTAR

BYGHOLM WOOD A/S skræddersyr møbel og inventar løsninger, for kræsne kunder, hvor kvalitet, godt dansk håndværk og ikke mindst funktion er i højsædet.

Vi producerer og leverer alt fra snedkerkøkken, badeværelses inventar, skabe, reoler, møbler og indretning til vinkælder og jagt rum, alt sammen på special mål i de ønskede materialer. Vi arbejder tæt sammen med kunder og arkitekter i hele danmark omkring hel eller del leverancer.

Kontakt os endelig for en drøftelse omkring dit projekt, lille eller stort, nord, syd, øst eller vest.

Køkken speciallavet til nybyggeri, Pendler over køkkenø er Dewdrops fra Giopato & Coombes
Køkken
Snedker rumhøj dør glat med loft i døråbning og ingen synlig karm
Bad
Garderobe & Opbevaring
Skræddersyet snedker møbel til stue som væg til væg reol på mål i lyst træ douglas skaber mulighed for indretning med personligt præg
Skabe & Reoler
Soveværelse

FAGLIG EKSPERTISE

Vi stiller høje krav til vores resultater, og ligger vægt på professionalisme og faglig ekspertise hos vores medarbejdere. Vi er gennem årene blevet kendt for, at vores kunder får det bedste produkt og den bedste service - både indenfor udvikling, konstruktion, projektstyring og med en høj faglighed i vores produktion. 

Vi laver finérarbejde, snedkerarbejde, smedearbejde, DuPont Corian forarbejdning, bearbejdning af massivt træ, laminatarbejde, sprøjtelakering, cnc-fræsning, mv.

Trappe
plankebord i eg special møbel med indbygget brændeovn i røget eg, listeloft i douglas
Borde
garderobemøbel og special møbel med integreret brændeovn i røget eg, Moderne snedker hjem
Multimøbel
Snedkerdør til vinrum i egetræ med glas på mål
Vinkælder & Vinrum
Egetræsdør integreret i væg beklædt i egetræspaneller
Special Døre

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.