Skip to main content Skip to footer
Receptions skranke udført i malet og Corian med hæve sænke funktion på arbejdspladser for personalet
Interlex

SKRANKER & RECEPTIONDISKE

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede diske og receptions skranke løsninger på mål og efter ønske, med eller uden integreret hæve/sænke funktion på arbejdspladser. Hvad enten det er skalskranke eller som fuld indrettet brugervenlig receptions disk, hvor design, funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst den håndværksmæssige kvalitet er i højsædet.

Roesgaard
Dahl
Sejet
Receptionsdisk og skranke er udført i eg med Corian udbygget front, disken er lavet med integreret hæve sænke funktion ved arbejdspladser.
Niras
Receptions skranke er udført i en smuk kombination imellem egetræ og Dupont Corian, receptionist siden er udført med integreret hæve-sænke funktion, som giver god arbejdsglæde og god ergonomi. 
Dansk Supermarked
Furesø byråds møbler lavet efter design og ønske
Farum Rådhus
Receptions skranke udført i malet og Corian med udstilling for kunderne og hæve sænke funktion på arbejdspladser for personalet
Center For Ledelse
Himmerland
Disk udført i sandsten fra kundesiden, så den fremstår i smuk harmoni med det øvrige rum, indvendigt er den udført som malet.
Operahuset
Billet skranke udført i laminat, stål og glas med
Det Kongelige Teater
Receptions disk med lameller i asketræs og med Corian topplade og hæve sænke funktion på linoleums bordpladerne
Vejdirektoratet
Receptions skranke er udført i højglans malet og med hæve-sænke funktion.
Randers Kommune
Colliers
receptions disk på ønsket mål og udført i eg
Aart

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.