Skip to main content Skip to footer
Roesgaard Kaffe

KAFFE & KANTINE

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede løsninger til kaffe og kantine miljøer. Vi laver alt inden for kaffemøbler, borde og andre former for siddemøbler, med eller uden specielle ønsker eller specialløsninger.

Vi karbejder i træ, stål, DuPont Corian, stof, læder og meget mere. Kontakt os, hvis du har et projekt hvor vi kan hjælpe.

akustikvæg i konference og møderum som listevæg i egetræ med indbyggede svingdøre, støj dæmpning med lsitevæg
Roesgaard Kantine
Roesgaard Køkken
Pinoldør monteret imellem møderum og kantine, massiv svingdør i egetræ til mødelokale, akustikvæg og dør i en løsning med glasparti
DP Kantine
Dahl Kantine

MATERIALER

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske om en unik løsning, hvad enten du ønsker et en massivtræs løsning, finer, linoleum glas, stål/jern eller andet, lad os se om vi ikke kan finde en løsning som matcher netop behov for form, funktionalitet, kvalitet.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.