Skip to main content Skip to footer

MALET & LAKERET

Maler i alle RAL, NCS og CMYK farver, hvis ikke vi har den præcise farve, kan vi som oftest selv blande farven.

MALET & LAKERET SOM MATERIALE

Vi sprøjtemaler og bejdser på mange overflader, træ, mdf. X-finer m.v. og maler i alle RAL, NCS og SMYG farver. Dog er det ikke alle farver vi har i kartoteket, men uanset hvilken farve det er, kan vi som regel få den oversat til en kode vi kan blande på vores eget blandeanlæg. Her kan vi blande alt fra en halv liter og op efter.

Vi sprøjter med polyuretan lak som er den stærkeste og bedste lak på markedet. Denne lak er bedst i forhold til at slutte afgasnings processen, hvilket sker på 2-3 timer, hvor en syrehærdende maling afgasser i op til 40 dage. Polyuretan er både sundere for vores medarbejder, kunder og mere miljørigtig, samtidig er slidstyrken bedre. Lak og maling falmer ikke på samme måde som syrehærdende lak, så alt i alt den bedste kvalitet lak og malings type til møbler og inventar.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.