Skip to main content Skip to footer
Furesø byråds møbler lavet efter design og ønske
Farum Rådhus

BYRÅDSMØBLER

BYGHOLM WOOD A/S laver kundetilpassede inventar og møbel løsninger på mål og efter ønske. Vi kan lave med eller uden integreret hæve/sænke funktion, integrerede kabelbrønde, skjult QI wireless telefon oplader eller andre special ønsker, hvor design, funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst den håndværksmæssige kvalitet og drift sikkerhed er i højsædet.

byråds møbler på mål
Viborg Byrådssal
special møbler til byrådssalen i Grinsted
Grindsted Byrådssal

PRODUKTION

Vi producerer i Danmark med kompetente faglærte håndværkere, hvilket giver den bedste kvalitet, samt den bedste leverings sikkerhed. Vi bruger kun de bedste materialer og komponenter, hvilket sikrer vores kunders efterfølgende drift sikkerhed og mulighed for servicering.

Vi producerer i træ, linoleum, stål, og DuPont Corian på egen fabrik og vi er ikke bange for at udfordre vores kompetencer med nye materiale udfordringer. Kontakt os for en drøftelse omkring dit ønske om en unik løsning, hvad enten du ønsker en massivtræs løsning, finer, linoleum glas, stål/jern eller andet. Vi finder en løsning som matcher netop dine behov med form, funktionalitet, kvalitet og pris.

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.