Skip to main content Skip to footer
corian møbler og bordplader efter ønske og mål, vi er autoriseret Dupont Corian producent
corian møbler og bordplader efter ønske og mål, vi er autoriseret Dupont Corian producent
corian møbler og bordplader efter ønske og mål, vi er autoriseret Dupont Corian producent

CORIAN

BYGHOLM WOOD A/S er Danmarks ældste leverandør af specialdesignet inventar udført i Corian. Vores ekspertise giver os mange spændende opgaver.
 
Corianer et af de mest alsidige materialer med endeløse muligheder. Corian er et massivt formbart kompositmateriale, der kan forvandles til praktisk taget hvilket som helst design.

Corian består af trihydrat-aluminium, pigmenter og akrylharpiks (PMMA) udformet som et praktisk massivt overflademateriale til såvel privat- som erhvervsbrug.

Vi som producent, har den fornødne viden og produktions know-how, der skal sikre, at produkter udført i Corian, lever op til de krav som stilles fra producenten.

Corian er et ikke et porøst materiale, der er fast gennem hele dens tykkelse, hvilket gør dens overflade stærk og hygiejnisk. Overfladen understøtter ikke væksten af bakterier eller svampe og er uigennemtrængelige for f.eks. blæk og kaffepletter. Corian er blevet certificeret af et uafhængigt laboratorium, som et hygiejnisk materiale i henhold til internationale norm DINENISO 846.
 
Overflader i Corian er vedvarende, hvilket betyder at det er fuldt genopretteligt med almindeligt let slibende rensemiddel og en skuresvamp. Skader som følge af misbrug kan som regel repareres på stedet, uden at man helt skal erstatte materialet eller nedtage skranken til reparation.
 
Corian har sin alsidighed og holdbarhed samt sit unikke designudtryk, der giver det helt rette indtryk. Ved brug af Corian, kan man undgå synlige samlinger, som gør det muligt, at skabe et udtryk og en samhørighed, der giver en visuel opfattelse af, at være lavet af et enkelt stykke materiale. Indirekte belysning og ifræsning af logo giver materialet et yderligere særpræg.

BYGHOLM WOOD A/S benytter kun Corian i alle vores komposit produkter.

CASA RY BATH
corian toilet møbel med spejl i røget eg lavet på mål
Casa SB Bad I
Badeværelsesmøbel i egetræ med specialfremstillet Corian bordplade
CASA UP BATH

NÅR GODT HÅNDVÆRK OG KVALITET MÆRKES

HÅNDVÆRK OG TRADITIONER GÅR HÅND I HÅND, NÅR DET BEDSTE HÅNDVÆRK OG KVALITET SKAL LEVERES. NATUR MATERIALER OG KVALITET, MED BÆREDYGTIGHED SOM ET SUNDT OMDREJNINGSPUNKT, GIVER LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER.